Detta ska du tänka på när du renoverar hemma!

Börjar din bostad bli lite sliten? Är det kanske dags för en förändring i hemmet för att du ska kunna trivas precis så bra som du vill? Med en renovering kan du koma långt. Du kan göra lite från en mindre renovering där du målar om och lägger nytt golv till en totalrenovering där du byter ut både kök och badrum. Här kommer några saker du kan ha i åtanke när det är dags för renovering!

Front,View,Banner,Of,A,Kitchen,Table,In,A,FancyUnder den pågående coronapandemin har intresset för renovering ökat och folk har numera tid att ta tag i sina hem. Är du en av dem som känner att en förändring i hemmet är på plats och du har lite extra tid är det dags att göra en renovering. Släng ut det gamla köket, måla om väggarna i vardagsrummet eller byt fönster för att hela husfasaden ska få sig ett nytt lyft. Oavsett vad du sa renovera kommer det att bli avfall som du måste ta han om på rätt sätt och detta kan du göra med byggsäckar eller en container som du enkelt kan ta till en återvinningscentral. Läs mer om Big bag och avfallshantering här.

Renovera istället för att köpa nytt

Att renovera istället för att köpa nytt kan löna sig både när det kommer till miljö och plånbok.

” Men små förändringar kan faktiskt göra stor skillnad och samtidigt tjänar vi både pengar och resurser.” Säger SvD.

Istället för att riva ut hela köket kan du prova att måla om köksluckorna och sätta på nya handtag. Idag slänger vi alldeles för mycket och det kan vara värt att tänka en extra gång på om du kan återanvända material när du ska renovera.

Scroll to top