Renovera radhuslängan till modern standard

När du och dina grannar gemensamt beslutar er för att renovera radhuslängan till modern standard behöver du bland annat byta ytterdörrar och förbättra fasaden. Moderna och säkra dörrar kan höja radhusets värde, samtidigt som det förbättrar säkerheten på flera områden. Alla ägare av radhusen behöver vara överens om förändringarna, så att era investeringar inte påverkas negativt.

Genom att byta samtliga ytterdörrar till säkerhetsdörrar från prodoor.se kan du skydda alla hus i längan så att de blir säkra mot störande ljud, inbrott, rök- och gasutveckling. Du kan också snabbt få en ny säkerhetsdörr via jouren om radhuset drabbas av inbrott. Säkerhetsdörrarna har certifiering mot inbrottsförsök, och är även ljudreducerande vilket skapar en trivsam miljö för de boende i radhuset.

Platsbyggt och arkitektritat

Before,And,After,Bathroom,Renovation,In,BarcelonaJohan och Pernilla bor i ett radhus byggt 1952 tillsammans med sina barn. De har renoverat om huset, där köket är ritat av en arkitekt och har platsbyggda skåp. Den nya, moderna inredningen kompletterar den ursprungliga femtiotalsstilen i huset. Med ljus från två håll efter renoveringen blir inomhusmiljön bättre och trevligare att vistas i.

Svårare för inbrottstjuven

En säkerhetsdörr gör det mycket svårare för inbrottstjuven att ta sig in i radhuset. Anders Adali var tidigare kriminell men arbetar idag med att motverka brott. Han berättar att det första han brukade titta på var om dörren var en säkerhetsdörr eller ej, då de flesta inbrottstjuvar inte ger sig på en sådan. En vanlig dörr kan tjuven bända upp med en kofot, men säkerhetsdörren är förstärkt med stål. Detta leder till att grannarna kan höra inbrottsförsök och ringa polisen.

Höj värdet på huset

Förutom att installera säkerhetsdörr kan du höja värdet på radhuset genom att renovera badrum och kök. Dessa rum kan dra upp priset om de är fräscha och har snygg inredning. Om ditt kök är trångt kan du göra det större med hjälp av att slå ut en vägg, på så vis kan du få en öppen planlösning.

Scroll to top