Tips till hemmabyggaren

När det nalkas renovering är det som mest vanligt att man kontaktar en byggfirma som sedan skickar en snickare som löser det hela. Ja, enkelt förklarat såklart. Och med rotavdraget är det ju också mycket billigare att ta hjälp av en snickare för att få till renoveringen, men det finns ändå möjlighet att få ner priset ännu lite mer om du själv är med och hjälper till så mycket du kan. För att du ska kunna göra det behövs ju såklart en viss kunskap kring hur man hanterar en hammare och spik – någonting du kan lära dig ganska snabbt. I alla fall det grundläggande vad gäller bygge. Ett tips är att läsa den här artikeln från Dagens Nyheter då Anders Öfvergård (mer känd som ”arga snickaren”) ger sina bästa tips till du som ska renoveras. Så här säger han till tidningen:

snickare tak hantverkare bygga

– Det vanligaste misstaget är att många tror för mycket om sig själva. Det är till exempel väldigt lätt att tro att man ska hinna med mer än vad man gör. Om du räknar med att något ska ta en vecka kan jag nästan lova att det tar minst två veckor, säger han.

Vidare fortsätter artikeln med diverse tips som är mycket värdefulla för dig som ska renovera. Läs gärna, och dra sedan på dig byggkläder (smarta byggkläder och bekväma skyddsskor finns hos Arbetsbyxor.com) för att sätta igång. Snart är din renovering klar och du kan börja leta efter nästa projekt! Lycka till!

Scroll to top